Informace o zpracování osobních údajů

Vaše osobní a smluvní údaje (např. jméno, adresa, číslo zákazníka a kontaktní údaje) ze všech smluv a objednávek (např. objednávka/kupní smlouva na vůz, smlouvy o zárukách, leasingové smlouvy, smlouvy o financování, servisní zakázky a prodejky) budou námi zpracoványz důvodu úspěšného dokončení všech kroků týkajících se smlouvy.

Zpracování údajů na základěčl. 6 (1) (b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů(GDPR).

Vaše osobní údaje budou uloženy po dobu10 let po skončení smluvního vztahu.

Příjemci

Sdílíme vaše osobní údaje pro potřeby údajů smluv, údajů o vozidle, údajů pro originální náhradní díly a příslušenství nebo pro servisní zásahy s následujícími účely a příjemci údajů:

Údaje Účely Příjemci
Jméno a příjmení, adresa, datum narození (v případě nutnosti), údaje o akcích, kterých jste se zúčastnil/a, identifikační číslo vozidla (VIN), kódy chyb z diagnostiky vozu a s tím spojené údaje (např. údaje z kontrolních jednotek vozidla)
  • Plánování a výroba vozu
  • Doručení vozů a dílů
  • Ochrana ceny
  • Zpracování záruk
  • Asistenční služby
  • Zpracování reklamací a požadavků v příslušných Zákaznických centrech Opel
  • Vylepšení produktů a služeb, kampaně v terénu, kampaně pro opravy
  • Vylepšení produktů díky údajům z palubních jednotek vozu a jejich diagnostiky
  • Administrace prodejních a servisních nabídek, bonusových programů a dalších nabídek prodejce Opel
  • Administrace auditů prodejců Opel a kontroly dokumentace
SRBA SERVIS s.r.o., Příjezdní 188, 252 02 Jíloviště a také:

Pro vozy Alfa Romeo, Fiat, Jeep: FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ČR s.r.o, Michelská 1552/58, 141 00 Praha 4 – Michle, společnosti FCA CEE, Madarázs Viktor u. 47 A_B, H-1134 Budapest (Maďarsko) a FCA Italy S.p.A., Via Nizza 250, 10126 Turin (Itálie)

Pro vozy
Opel:Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00 (dále jen „NSC“), Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Německo) a Peugeot SA (PSA), Rueil Management Centre 7, rue Henri Ste Claire Deville, 92563 Rueil-Malmaison, Francie. Opel Automobile GmbH a příslušné NSC sdílí vaše osobní údaje s příslušnými zpracovateli např. dodavateli IT služeb, dodavateli průzkumů a dodavateli marketingových služeb. Opel Automobile GmbH a příslušné NSC také sdílí mé osobní údaje s poskytovatelem IT služeb : GM Holdings LLC, Michigan, USA, který má sídlo mimo Evropský ekonomický prostor (EEA), a tudíž v zemi bez adekvátního stupně ochrany dat. Evropská komise pro tyto případy nestanovuje podmínky, avšak v tomto případě byly nastaveny bezpečnostní parametry shodné s v tomto případě příslušné standardní smluvní doložky EU (EU SCC). V případě potřeby kopie zašlete email na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pro vozy Volvo: Volvo Car Czech Republic s.r.o., V Oblouku 731, 252 43 Průhonice aMaritzCXLLC (kontaktování zákaznické spokojenosti s poskytnutou službou u společnosti SRBA SERVIS s.r.o.)
Identifikační a kontaktní údaje (jméno*, emailová adresa*; telefonní číslo, poštovní adresa), VIN, registrační značka vozu Předregistrace do systému myOpel Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz 65423 Rüsselsheim am Main, Německo) a Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00
Další příjemce: Viz výše uvedený poskytovatel IT (GM Holdings LLC, Michigan, USA)
Identifikační a kontaktní údaje (jméno*, emailová adresa*; telefonní číslo, poštovní adresa), VIN, registrační značka vozu Předregistrace služeb OnStar OnStar Europe Ltd., Luton HG & Training Center, Osborne Rd., Luton, Bedfordshire, LU13YT, UK1-151-150, Velká Británie a Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Německo) a Opel Southeast Europe Automotive Distribution Ltd., organizační složka – Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 00
Další příjemce: Viz výše uvedený poskytovatel IT (GMHoldingsLLC, Michigan, USA)
Identifikační a kontaktní údaje (jméno*, emailová adresa*; telefonní číslo, poštovní adresa), VIN, registrační značka vozu Nabídka finančních a leasingových služeb
Pro vytvoření nabídek financování u leasingu
UniCredit Bank Czech RepublicandSlovakia, a.s., Praha 4 - Michle, Želetavská 1525/1, PSČ 140 92
Identifikační číslo vozu (VIN), registrační značka vozu, datum první registrace vozu, výrobce, model, typ karoserie Poskytnutí Asistenčních služeb po Evropě ARCEuropeS.A., Avenue des Olympiades 2, 1140 Evere, Belgie

Vaše práva

Máte právo na přístup, právo na opravu, právo na vymazání (právo na zapomenutí), právo na omezení zpracování, právo na přenositelnost dat, právo vznést námitky proti zpracování osobních údajů, které se vás týkají, a to na základě čl.6 odst. 1 písm. e) nebo f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) nebo pokud jsou osobní údaje zpracovávány pro účely přímého marketingu v souladu s platnými právními předpisy.

Mějte prosím na paměti, že výše uvedená práva jsou omezena zákonem a musí být naplněna pouze za určitých podmínek.

Na vaši žádost lze aktualizovat vaše osobní údaje kdykoli (např.změna adresy).

Pokud chcete uplatnit vaše výše uvedená práva, kontaktujte správce osobních údajů např. e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Chcete-li uplatnit své právo na stížnost (dle čl. 77 GDPR) kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7 – Holešovice, 170 00, www.uoou.cz

Kontakty

SRBA SERVIS s.r.o., Příjezdní 188, 252 02 Jíloviště, Tel.: 255 717 011, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.